ІННОВАТОР
Характеристика сорту:
|
Призначення:
|
столова
|
Група стиглості:
|
середньоранній
|
Інтенсивність початкового росту:
|
нормальна
|
Товарний урожай формує:
|
через 75-90 днів після посадки
|
Форма бульб:
|
видовжено-овальна
|
Колір м’якоті:
|
світло-жовтий
|
Колір шкірки:
|
коричневий
|
Кількість бульб на 1 рослину:
|
10-11 шт.
|
Вміст крохмалю:
|
21,2 %
|
Потемніння м’якоті:
|
невисока
|
Частка дрібних бульб:
|
мала
|
Посухостійкість:
|
середня
|
Стійкість до:
|
Нематод:
|
Pa2, Pa3
|
Фітофторозу листя:
|
підвищена
|
Фітофторозу бульб:
|
невисока
|
Парші звичайної:
|
підвищена
|
PVYn:
|
невисока
|
PVYntn:
|
підвищена
|
|
Важлива інформація
Продуктивність картоплі столової за використання рідких фосфорних добрив
Анотація. Досліджено вплив рідких фосфорних добрив (РКД... Вплив рідких комплексних добрив на чисту продуктивність фотосинтезу рослин картоплі столової
Анотація. Висвітлено результати досліджень...
|