ЕВОРА
Характеристика сорту:
|
Призначення:
|
столова
|
Група стиглості:
|
середньостигла
|
Інтенсивність початкового росту:
|
нормальна
|
Товарний урожай формує:
|
через 75-90 днів після посадки
|
Форма бульб:
|
овальна
|
Колір м’якоті:
|
білий
|
Колір шкірки:
|
жовтий
|
Кількість бульб на 1 рослину:
|
10-14 шт.
|
Вміст крохмалю:
|
19,2 %
|
Потемніння м’якоті:
|
підвищена
|
Частка дрібних бульб:
|
мала
|
Посухостійкість:
|
підвищена
|
Стійкість до:
|
Нематод:
|
стійкий
|
Фітофторозу листя:
|
невисока
|
Фітофторозу бульб:
|
висока
|
Парші звичайної:
|
підвищена
|
PVYn:
|
невисока
|
PVYntn:
|
підвищена
|
|
Важлива інформація
Продуктивність картоплі столової за використання рідких фосфорних добрив
Анотація. Досліджено вплив рідких фосфорних добрив (РКД... Вплив рідких комплексних добрив на чисту продуктивність фотосинтезу рослин картоплі столової
Анотація. Висвітлено результати досліджень...
|