СІФРА
Характеристика сорту:
|
Призначення:
|
столова
|
Група стиглості:
|
середньостигла
|
Інтенсивність початкового росту:
|
швидка
|
Товарний урожай формує:
|
через 120-130 днів після посадки
|
Форма бульб:
|
округло-овальна
|
Колір м’якоті:
|
білий
|
Колір шкірки:
|
світло-жовтий
|
Кількість бульб на 1 рослину:
|
10-12 шт.
|
Вміст крохмалю:
|
середній (10,1-15,6 %)
|
Потемніння м’якоті:
|
слабке
|
Частка дрібних бульб:
|
середня
|
Посухостійкість:
|
висока
|
Стійкість до:
|
Парші:
|
вище середньої
|
Ризоктонії:
|
Середня
|
Чорної ніжки:
|
висока
|
Механічного пошкодження:
|
середня
|
Сухої гнилі бульб:
|
висока
|
Y-вірусу:
|
висока
|
Вірусу скручування листків:
|
середня
|
|
Важлива інформація
Продуктивність картоплі столової за використання рідких фосфорних добрив
Анотація. Досліджено вплив рідких фосфорних добрив (РКД... Вплив рідких комплексних добрив на чисту продуктивність фотосинтезу рослин картоплі столової
Анотація. Висвітлено результати досліджень...
|