КІБІЦ
Характеристика сорту:
|
Призначення:
|
столова
|
Група стиглості:
|
середньостиглий
|
Інтенсивність початкового росту:
|
нормальна
|
Товарний урожай формує:
|
через 75-85 днів після посадки
|
Форма бульб:
|
кругло-овальна
|
Колір м’якоті:
|
світло-жовтий
|
Колір шкірки:
|
жовта
|
Кількість бульб на 1 рослину:
|
12-14 шт.
|
Вміст крохмалю:
|
17 %
|
Потемніння м’якоті:
|
середня
|
Частка дрібних бульб:
|
мала
|
Посухостійкість:
|
середня
|
Стійкість до:
|
Нематод:
|
Ro1
|
Фітофторозу листя:
|
низька
|
Фітофторозу бульб:
|
середня
|
Парші звичайної:
|
середня
|
PVYn:
|
висока
|
PVYntn:
|
висока
|
|
Важлива інформація
Продуктивність картоплі столової за використання рідких фосфорних добрив
Анотація. Досліджено вплив рідких фосфорних добрив (РКД... Вплив рідких комплексних добрив на чисту продуктивність фотосинтезу рослин картоплі столової
Анотація. Висвітлено результати досліджень...
|