МОЦАРТ
Характеристика сорту:
|
Призначення:
|
столова
|
Група стиглості:
|
середньопізня
|
Інтенсивність початкового росту:
|
швидка
|
Товарний урожай формує:
|
через 120 днів після посадки
|
Форма бульб:
|
овальна
|
Колір м’якоті:
|
жовтий
|
Колір шкірки:
|
червоний
|
Кількість бульб на 1 рослину:
|
12-14 шт.
|
Вміст крохмалю:
|
високий (20 %)
|
Потемніння м’якоті:
|
слабке
|
Частка дрібних бульб:
|
мала
|
Посухостійкість:
|
середня
|
Стійкість до:
|
Парші:
|
висока
|
Ризоктонії:
|
середня
|
Чорної ніжки:
|
середня
|
Механічного пошкодження:
|
середня
|
Сухої гнилі бульб:
|
висока
|
Y-вірусу:
|
висока
|
Вірусу скручування листків:
|
висока
|
|
Важлива інформація
Продуктивність картоплі столової за використання рідких фосфорних добрив
Анотація. Досліджено вплив рідких фосфорних добрив (РКД... Вплив рідких комплексних добрив на чисту продуктивність фотосинтезу рослин картоплі столової
Анотація. Висвітлено результати досліджень...
|