СКАРБНИЦЯ
Характеристика сорту:
|
Призначення:
|
столова
|
Група стиглості:
|
ранній
|
Інтенсивність початкового росту:
|
висока
|
Товарний урожай формує:
|
через 70-80 днів після посадки
|
Форма бульб:
|
овальна
|
Колір м’якоті:
|
світло-жовтий
|
Колір шкірки:
|
кремовий
|
Кількість бульб на 1 рослину:
|
10-13 шт.
|
Вміст крохмалю:
|
16 %
|
Потемніння м’якоті:
|
середня
|
Частка дрібних бульб:
|
мала
|
Посухостійкість:
|
середня
|
Стійкість до:
|
Нематод:
|
середня
|
Фітофторозу листя:
|
середня
|
Фітофторозу бульб:
|
середня
|
Парші звичайної:
|
висока
|
PVYn:
|
середня
|
PVYntn:
|
середня
|
|
Важлива інформація
Продуктивність картоплі столової за використання рідких фосфорних добрив
Анотація. Досліджено вплив рідких фосфорних добрив (РКД... Вплив рідких комплексних добрив на чисту продуктивність фотосинтезу рослин картоплі столової
Анотація. Висвітлено результати досліджень...
|